Aanbod

Een reeks bestaat uit 4 groepssessies van telkens 2 uur voor adolescenten en volwassenen.

Elke reeks is opgebouwd rond een aantal grote thema’s waaronder zelfbeeld, grenzen, zelfzorg, emoties, verbinding, beweging, afscheid…

Deze worden niet expliciet toegelicht maar lopen als een duidelijke rode draad doorheen de sessies.  

Sessie 1 Blik in de spiegel
Sessie 2 Spreken zonder woorden
Sessie 3 Ik, jij en wij samen
Sessie 4 Loslaten en niet verdwalen

Je gaat aan de slag met een veelheid van materialen waaronder houtskool, pastelkrijt, klei, acrylverf, stift, verschillende papiersoorten, ecoline, verf,...

Zo word je de ene keer uitgedaagd om met een specifiek materiaal aan de slag te gaan en is een andere keer de keuze helemaal aan jou.  

Tijdens iedere sessie word je uitgenodigd om in het ervaringsgericht werken stil te staan bij jezelf zowel in je denken, voelen als handelen. Tussentijds en op het einde wordt er ruimte gemaakt om al dan niet op je werkstuk te reflecteren en ervaring uit te wisselen. Elke sessie bestaat uit een opbouw van verschillende opdrachten. Het gaat hier niet om het maken van een kunstwerk of het aanleren van een techniek maar om het werken in en met het beeldend medium waar de ervaring centraal staat.

Gedurende het ganse proces word je hierin begeleid. 

De sessies zijn in een reeks te volgen.  De totale kostprijs voor de reeks van 4 sessies is 230€.

Alle materiaal is inbegrepen in de prijs.

Inschrijving is pas definitief na inschrijving via mail, website of telefoon en na betaling op rekeningnummer KBC  Ann Vantieghem BE71 7390 1674 9069 met mededeling van je naam.